Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
Gratis consult?

Gratis consult?

Onze CrossFit cultuur: Onderwijs. Leer. Beweeg. Creëer.

Vul je gegevens in voor een gratis consult en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Allereerst wil ik je bedanken voor je interesse in ons. We gaan graag een persoonlijk gesprek met iedereen aan om elkaar beter te leren kennen en erachter te komen waar je naar opzoek bent.  Dit doen we doormiddel van een gratis consult.

Rotown Performance Training Center (RPTC) staat voor resultaat, betrouwbaarheid en kwaliteit en is al sinds 2014 een vertrouwd adres voor iedereen die bereid is hard te werken voor zijn doelen. RPTC is niet een doorsnee sportschool of CrossFit box. We draaien niet de standaard CrossFit workouts en focussen ons niet op de constante van hoge intensiteit. Een korte termijn visie waarbij de focus ligt op hoge intensiteit, ‘doodgaan’ tijdens een training, lange workouts waar we eindigen op de grond in een ‘plas’ zweet, dit zijn wij niet.

CrossFit boxen die zonder een duidelijk visie alleen maar focussen op maximale intensiteit, overbelasting en lange Metabolische Trainingen, kunnen in potentie je lichaam dermate afbreken dat er blijvende schade ontstaat die je pas in een veel later stadium ontdekt en dan vaak onomkeerbaar is. Deze boxen zijn er naar ons inziens al te veel en het is tijd voor een gym met een visie die bijdraagt aan een gezond en vitaal leven.

We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar opzoek bent qua begeleiding (Awake Training Programma, Leefstijl Coaching, Personal Training, Groepstraining (CrossFit)?) Je hebt de afspraak met onze head coach Gino Goossens of met één van onze Vitaliteit Coaches. Are you next? #OfficialSponsorOfHardWork

JA IK WIL OOK GRAAG EEN GRATIS CONSULT!

🔐 Wij delen je gegevens nooit met anderen!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag van je. Je kunt bij vragen bijvoorbeeld een bericht sturen naar onze Whatsapp klantenservice op: +31624115440.

Bij Rotown Performance Training Center bieden we o.a.:

  • CrossFit trainingen (Officiële CrossFit Affiliate)
  • Fitness, Kracht & Conditie Training
  • Powerliften en Olympisch Gewichtheffen
  • Hybrid Athlete Training Programma’s (Complete Human Performance / JTStrength)
  • Functionele Bodybuilding Trainingen
  • CrossFit Boxing & Bokszak Trainingen
  • Yoga lessen
  • En nog veel meer …

Direct inschrijven voor een proefles?

Heb je al ervaring met CrossFit en je fundamentals al afgerond in een andere CrossFit box? Klik hier om je direct in te schrijven voor een proefles CrossFit, Fitness, Boksen of Yoga. Via de onderstaande knop kom je op onze proeflesplanner pagina en kun je na het invullen van je gegevens zelf een dag en tijdstip kiezen voor je proefles. Mocht je toch nog vragen hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een Whatsapp bericht te sturen naar ons WhatsApp support nummer: 06-24115440.

Inschrijven voor een proefles

Wil je eerst meer informatie over onze unieke aanpak en gratis consult voor een succesvolle start met trainen bij Rotown Performance Training Center? Ga dan naar “Stap 1: Start Hier” en ontdek waarom wij niet zomaar een sportschool in Barendrecht zijn die Fitness en CrossFit aanbiedt:

Stap 1: Start Hier