Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Gratis Intake
Abonnementen – CrossFit Rotown Barendrecht

Abonnementen – CrossFit Rotown Barendrecht

Efforts in strength & conditioning training are not enough without purpose, the art of programming and a coach that gives you direction. ~ Head Coach Gino Goossens.

Bij Rotown Performance Training Center (CrossFit Rotown) koop je geen abonnement om ons materiaal te leasen en zelf te gaan trainen. Bij Rotown Performance Training Center koop je resultaat en een oplossing voor je doelstellingen.

Bij Rotown Performance Training Center (CrossFit Rotown) zijn we absoluut voorstanders als het gaat om groepstrainingen en voor de meeste mensen die nieuw zijn en nog niet zo bekend met CrossFit is het een fantastische manier om je eerste fundament te leggen binnen een motiverende en ‘community gedreven’ omgeving.

Maar, het is belangrijk om te weten dat kracht & conditietraining, CrossFit of fitness in welke vorm dan maar ook, een individuele doelstelling heeft met zijn eigen start-punt en een gepersonaliseerde programmering als het gaat om techniek, intensiteit en volume.

Onze missie is om jou doelstellingen te laten behalen, je gedurende het process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Hoe? Samen met onze professionele Coaches en een uitgekiend programma.

Het enige wat wij van jou verwachten is dat je hard werkt, bereidheid bent om (nieuwe dingen) te leren, toewijding bezit om steeds beter te willen worden, jezelf te blijven uitdagen en met de juiste motivatie te komen trainen.

Wat kost dit dan wel niet?

Je kunt Rotown Performance Training Center (CrossFit Rotown) kiezen voor het lidmaatschap dat bij je past. Een lidmaatschap voor CrossFit al vanaf € 60.00 per maand, afhankelijk van hoe vaak je wilt komen trainen.

Nog nooit CrossFit gedaan? Kom dan eerst langs voor een Gratis Intake. Je krijgt inzicht in je fitness niveau, leert onze CrossFit box kennen en niet onbelangrijk de coaches. Een persoonlijke intake is gratis en geheel vrijblijvend.

AANMELDEN GRATIS INTAKE

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer staat in de zwarte box hiernaast. Gino Goossens – Head Coach bij Rotown Performance Training Center.

Op al onze abonnementen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

The magic is in the movement, the art is in the programming, the science is in the explanation, and the fun is in the community. ~ Gregg Glassman.