Onze locatie Adres & Contact
Vragen? Bel gerust 06-23592568
Aanmelden voor proefles
Abonnementen – CrossFit Rotown Barendrecht

Abonnementen – CrossFit Rotown Barendrecht

Efforts in strength & conditioning training are not enough without purpose, the art of programming and a coach that gives you direction. ~ Head Coach Gino Goossens.

Bij CrossFit Rotown betaal je niet voor je abonnement om ons materiaal te leasen en zelf te gaan trainen. Waar betaal je voor?

Bij CrossFit Rotown zijn we absoluut voorstanders als het gaat om groepstrainingen en voor de meeste mensen die nieuw zijn en nog niet zo bekend met CrossFit is het een fantastische manier om je eerste fundament te leggen binnen een motiverende en ‘community gedreven’ omgeving.

Maar, het is belangrijk om te weten dat kracht & conditietraining, CrossFit of fitness in welke vorm dan maar ook, een individuele doelstelling heeft met zijn eigen start-punt en een gepersonaliseerde programmering als het gaat om techniek, intensiteit en volume.

Onze missie is om jou doelstellingen te laten behalen, je gedurende het process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Hoe? Samen met onze professionele Coaches en een uitgekiend programma.

Het enige wat wij van jou verwachten is de bereidheid om te leren, toewijding om steeds beter te willen worden, jezelf te blijven uitdagen en met de juiste motivatie te komen trainen.

Wat kost dit dan wel niet?

Je kunt CrossFit Rotown kiezen voor het lidmaatschap dat bij je past. Een lidmaatschap voor CrossFit is er al vanaf € 67.50 per maand, afhankelijk van hoe vaak je wilt komen trainen.

Nog nooit CrossFit gedaan? Kom dan eerst een proefles meedoen. Een proefles kost € 7.50 en is niet gratis. Gratis heeft geen enkele waarde. Was je niet onder de indruk of was het absoluut niet leuk? Dan krijg je van ons de € 7.50 weer terug.

Aanmelden voor proefles

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer staat in de zwarte box hiernaast. Gino Goossens – Head Coach @CrossFit Rotown.

The magic is in the movement, the art is in the programming, the science is in the explanation, and the fun is in the community. ~ Gregg Glassman.